Next level transformatie coaching!

Behaal jouw ultieme transformatie zonder je favoriete voeding op te geven en zonder obsessief calorieën te tellen!

Mijn missie is om dit jaar meer dan 100 personen naar hun next level transformatie te coachen en te laten zien wat hun maximale potentie is zonder daar hun hele leven voor te hoeven omgooien, zich compleet sociaal af te zonderen of zwaar obsessief te moeten worden met voeding!

Next level transformatie coaching is de nieuwe manier van 1 op 1 begeleiding en is geschikt voor iedereen die wel graag hun doelen of lichaamstransformatie waar willen maken maar niet de tijd, geld of behoefte hebben aan een fysieke 1 op 1 personal trainer . Hiervoor is het online coaching traject ideaal omdat je zelf bepaald wanneer je de dingen doet maar wel constant toegang hebt tot een personal trainer die klaar staat voor al je vragen.

 
Door middel van minimaal 1 wekelijks contact moment via een online platform heb je alsnog de stok achter de deur die je bij een fysieke trainer ook hebt omdat je verantwoording moet afleggen over de keuzes en behaalde resultaten van de afgelopen week.
Herken jij je in één of meerdere van onderstaande punten?
 • Ik train al een ruime tijd in de sportschool maar zie niet het resultaat wat ik wil?
 •  Ik train samen met iemand of ben tegelijk met iemand begonnen maar deze persoon gaat veel harder vooruit dan mij?
 •  Je geen idee hebt wat je nou eigenlijk precies aan het doen bent? Hoeveel oefeningen moet ik doen? Hoeveel sets & herhalingen? Hoe vaak moet ik elke spiergroep trainen? Hoe veel moet ik eten om af te vallen? Welke producten mag ik wel en niet eten? Moet ik koolhydraten of vetten mijden? Mag ik geen suiker en zoetstoffen meer? Wat moet ik doen om dat laatste beetje vet weg te trainen? Hoeveel cardio moet ik doen?
 • ​Je helemaal klaar bent met al die rare diëten die alleen maar op korte termijn resultaat boeken en je ook wel eens wel wat lekkers wilt eten en je doelen blijven behalen?
 • ​Ik weet niet waar ik moet beginnen met voeding omdat iedereen weer wat anders zegt en bijna alle producten die ik lekker vind slecht voor me blijken te zijn?
 • ​Ik al lange tijd met training en voeding bezig ben maar gewoon niet in de shape lijk te komen die ik graag wil?
 • ​Ik wil wel graag een transformatie maar ik wil daar niet 3 uur per dag in de keuken voor staan, mijn hele leven moeten omgooien en me compleet sociaal afzonderen of 7x per week in de sportschool staan inclusief eindeloze cardio!

En wil jij graag....

 • De juiste voedingskeuzes kunnen maken zonder te twijfelen?
 • Jezelf weer comfortabel voelen in je kleding (Welke kledingstuk dan ook) en overal met zelfvertrouwen je Shirt uit kunnen doen?
 •  Meer kennis over training, voeding, lifestyle en het bijhouden van je progressie zodat je na de coaching ook zelf resultaat kunt blijven boeken?
 • Een flinke verandering maken in je huidige lichaamssamenstelling, zelfbeeld en levensstijl om straks compleet anders in het leven te staan?
 • Elke ochtend met een trots gevoel in de spiegel kijken en tevreden zijn over je lichaam en resultaten die je hebt?
 • ​Deze zomer wel in topshape zijn op je favoriete festival of op vakantie?

En ben jij bereid om.....

 •  💪100 % inzet te geven voor je doelen?
 • 💪Minimaal 3x per week een uur te trainen in de sportschool?
 • 💪 Een flinke kennis upgrade te ondergaan omtrent training, voeding & lifestyle om je resultaten te maximaliseren?
 • ​💪Open te staan voor kleine veranderingen in je levensstijl wat grote stappen kan maken voor je droomlichaam?

Dan zouden wij maar zo eens een goede match kunnen zijn om mijn volgende succesverhaal te kunnen worden en jouw next level transformatie te realiseren samen!

Wat kun je verwachten tijdens het next level transformatie programma?

Voedingscoaching 2.0

Dit is geen standaard kip/rijst/brocolli, tupperware all day en leven als een kluizenaar dieet!

integendeel: Tijdens het programma krijg je toegang tot jouw eigen gepersonaliseerde voedingsapp van Rvpersonaltraining waarbij je elke dag zelf bepaald wat je eet!
Alles is voor jou ingesteld en afgesteld op basis van jouw doelen, leefstijl en trainingsprotocol!
Ik maak het zelfs zo makkelijk voor je dat je geen calorieën en macro's hoeft te tellen of te puzzelen! Dit word letterlijk voor je gedaan!

De voedingsapp staat bomvol makkelijke en lekkere recepten zonder allerlei rare producten die je 1x gebruikt en dan weg kunt gooien! Deze recepten staan over het algemeen binnen 15 minuten op tafel en zijn automatisch afgestemd op jouw behoefte!
Naast de recepten heb je de mogelijkheid om je eigen maaltijden samen te stellen en op te slaan op basis van producten die je thuis hebt liggen of graag anders eet dan de recepten!
Dit kun je allemaal inplannen en je kunt er zelfs boodschappenlijstjes van maken in de app en afvinken wat je al wel en niet hebt!
Een makkelijkere manier om jouw doelen te halen is er niet!

Jouw eigen gepersonaliseerde trainingsapp en uitbreide techniek coaching!

Tijdens het next level transformatie programma krijg je toegang tot je eigen gepersonaliseerde app waarin jouw schema's staan en alles over jouw trainingen!
Wekelijks krijg je nieuwe targets in je app qua gewichten, herhalingen of andere variabelen zodat je altijd precies weet wat je moet doen om jezelf te verbeteren die week en je een stap dichter bij je doel te brengen!
Bij elke trainingsfase zitten uitgebreide uitlegvideo's waar je op moet letten en hoe je daadwerkelijke het maximale uit elke trainingsfase en jezelf haalt!
Daarbij zijn alle oefeningen gefilmd en krijg je toegang tot mijn geheime oefeningsdatabase zodat je zeker weet dat je altijd de juiste techniek hanteert tijdens het programma!

Exclusieve presentaties, team meetings en coaching calls!

Tijdens het next level transformatie programma ga je toegang krijgen tot de exclusieve facebook groep met alle bonussen daaraan verbonden!
Connect met andere deelnemers van het programma, geef jouw input over de coaching en neem deel aan de exclusieve Q&A sessies, presentaties en team meetings om het maximale uit jouw transformatie te halen!

 •  Live Q&A's, presentaties en team meetings!
 • Modules met exclusieve video content, cheat sheets en verschillende hacks om jouw transformatie nog makkelijker en effectiever te maken!
 • Altijd up to date omtrent de updates van mijn coaching programma & de mogelijkheid om jouw eigen input & feedback te geven!

Meer dan 200 videolessen!

Wekelijks ontvang je 2-3 uitlegvideo's die in lijn lopen met de fase van het programma waar jij je in bevind!

Hiermee vergroot je jouw kennis en kans op een succesvolle transformatie neerzetten en vooral ook vasthouden zelfstandig als je klaar bent!
 •  Meer dan 200 waardevolle uitleg video's om jouw transformatie te maximaliseren!
 • Cheat sheets over alcohol, junk food, uiteten en social events zodat jij je nooit sociaal hoeft af te zonderen tijdens de coaching!

Toegang tot de exclusieve oefeningdatabase en techniek sessies!

Tijdens de coaching krijg je toegang tot mijn exclusieve oefeningsdatabase zodat je nooit hoeft te zoeken naar de juiste houding, welk apparaat nou precies welke naam is en of je wel de juiste technieken hanteert!
 •  Hanteer altijd de juiste technieken tijdens elke oefening!
 •  Mogelijkheid om onbeperkt jouw trainingstechnieken te laten controleren zodat je altijd het maximale uit je training haalt!
 • ​Meer dan 300 oefeningsfilmpjes met de mogelijkheid om zelf te switchen als iets niet beschikbaar is tijdelijk!

Duidelijk feedback en snelle contact momenten!

Het bijhouden van je progressie is een belangrijk onderdeel van het coaching traject. Ik ga je leren welke punten belangrijk zijn om bij te houden bij het boeken van resultaat en waar je aan kunt zien dat je vooruitgaat. 

Dit zorgt er mede voor dat de motivatie hoog blijft en je duidelijkheid en inzicht hebt in je vooruitgang en op tijd bijgesteld worden. 

Denk hierbij aan het bijhouden van een training en voedingslogboek, het bijhouden van je lichaamssamenstelling en het in kaart brengen van verschillende leeftstijlfactoren die van invloed kunnen zijn op je progressie.



 •  Duidelijk inzicht in je progressie elke week!
 • ​Grafieken en tabellen die jouw resultaten inzichtelijk maken en je gemotiveerd houden!
 • Verantwoording en coaching to the max!
 • ​Altijd snelle antwoorden op je vragen en duidelijke video reacties zodat je altijd weet wat je moet doen om het next level te bereiken!

Wie coach ik wel en wie niet?

 • Je hebt 100% toewijding en bent bereid hard te werken voor je doelen!
 • Je bent tussen de 18 en 50 jaar en hebt als doel afvallen, spiermassa op bouwen of een combinatie daarvan!
 • Je traint in de sportschool en kunt minimaal 3x per week een uur trainen!
 • ​Je bent bereid om bepaalde gewoontes aan te passen en staat open om nieuwe methodes te proberen als dit bijdraagt aan je doelen!
 • ​Je wilt extra kennis over training, voeding en lifestyle bent bereid om deze toe te passen voor optimaal resultaat!
 • Je denkt dat een transformatie vanzelf gaat zonder hard te werken
 • ​Je denkt dat een magisch poeder of supplement je het resultaat gaat geven wat je wilt!
 • ​Je bent jonger dan 18 of ouder dan 50 jaar!
 • ​Je staat niet open voor verandering van bepaalde gewoontes
 • ​Geen krachttraining doet of wilt doen
 • ​Je geen extra kennis over training en voeding wilt en graag van een lijstje wilt eten...

Succesverhalen!

METIN

Metin wou graag van zijn love handles af en voor het eerst in zijn leven zijn abs zichtbaar hebben! ⁣
Dat doel hebben we snel bijgesteld naar een fotoshoot met maximale definitie en spierpomp!⁣
✅Geen krachtverlies en zelfs opbouw tot in de laatste prep weken!⁣
✅Geen verlies van volheid, definitie of shape!⁣
✅Geen uithonger diëten (Hij at meer dan 2000kcal in zijn laatste weken tot zijn peak week begon)⁣
En dit allemaal in 5 maand tijd!!😏 ⁣
🏆𝐋𝐞𝐞𝐬 𝐡𝐢𝐞𝐫 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐡𝐚𝐚𝐥🏆⁣
mission accomplished! - wat een weg er naar toe. Nooit geweten dat ik mezelf ben tegengekomen, had altijd een beeld dat ik "goed" bezig was.

 Tuurlijk de kracht was er maar de vorm ontbrak. Na dat ik te horen kreeg dat ik aan mijn vorm moest werken, ben ik in de spiegel gaan kijken en ben mij gaan realiseren dat ik anders te werk moet gaan.

Ik ben erachter gekomen dat ik mijn lifestyle moest gaan aanpassen. Voeding op de juiste manier en slaap kwaliteit zijn cruciaal voor een optimaal resultaat naast het trainen.

Ik wil de mensen bedanken die mij hebben gesteund, dit heeft mij echt een boost gegeven om door te gaan met waar ik passie voor heb. Ik wil vooral RVpersonaltraining bedanken. Want man, de weg er naar toe was sick🔥🔥.

Stukje bij beetje kwamen we dichterbij ons doel. Jouw kennis, hulp motivatie en coaching met mijn doorzettingsvermogen heeft ervoor gezorgd dat we dit neer hebben kunnen zetten. ⁣
Dit allemaal zal ik meenemen naar mijn volgende doelen.

Now it's time to build🛠️💪🏼⁣

Willemijn:

𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐅𝐎𝐑𝐌𝐀𝐓𝐈𝐄 𝐀𝐋𝐄𝐑𝐓🏆⁣
deze topper heeft flink lopen beuken in een korte periode!🙏⁣
Helaas hebben we door corona de samenwerking vroegtijdig moeten beëindigen, maar dat maakt me zeker niet minder trots 𝘰𝘱 𝘸𝘢𝘵 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘥𝘢𝘮𝘦 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘯𝘦𝘦𝘳𝘨𝘦𝘻𝘦𝘵:⁣
✅𝟏𝟎𝐤𝐠 𝐞𝐫𝐚𝐟!⁣
✅𝐆𝐞𝐦𝐢𝐝𝐝𝐞𝐥𝐝 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝟏𝟎𝐜𝐦 𝐛𝐮𝐢𝐤𝐨𝐦𝐯𝐚𝐧𝐠 𝐤𝐰𝐢𝐣𝐭 𝐨𝐩 𝟑 𝐩𝐮𝐧𝐭𝐞𝐧⁣
✅𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝟏𝟎𝐜𝐦 𝐡𝐞𝐮𝐩𝐨𝐦𝐭𝐫𝐞𝐤 𝐞𝐫𝐚𝐟!⁣
𝘞𝘢𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘹𝘵𝘳𝘦𝘦𝘮 𝘱𝘳𝘰𝘵𝘰𝘤𝘰𝘭 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘻𝘦 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘢𝘯 𝘻𝘢𝘭 𝘫𝘦 𝘥𝘦𝘯𝘬𝘦𝘯?😏 𝘕𝘪𝘦𝘵 𝘴𝘤𝘩𝘳𝘪𝘬𝘬𝘦𝘯‼️⁣
✅ 3x per week 1,5 uur krachttraining⁣
✅Gemiddeld rond de 2000 kcal eten⁣
✅ Lifestyle on point ⁣
✅ Strak aan het schema gehouden⁣
✅ Vertrouwen in het proces en plan!⁣
✅ Genoten van lekker eten!⁣
✅ Niet als een non geleefd of zich compleet sociaal afgezonderd!⁣
Is het makkelijk? absoluut niet, het vergt hard werken en bereid zijn om dingen aan te passen! Maar als je dit eenmaal onder de knie hebt kan het heel hard gaan zoals je kunt zien!⁣

MICHA:

Robin heb ik 2 jaar geleden leren kennen toen ik enige kennis had van voeding en fitness. Na een aantal uitgebreide schema’s, rustige en professionele uitleg van diverse oefeningen, vorm en persoonlijke aandacht, voedingstips en een bak motivatie heb ik een volledige transformatie ondergaan van 20% naar 11% vet met een flinke toename in kracht en spiermassa. Robin begeleidt je in het hele traject, staat dag en nacht voor je klaar met een tomeloze inzet!
Als je je doelen echt wilt behalen ben je bij Robin aan het juiste adres!
Robin heb ik 2 jaar geleden leren kennen toen ik enige kennis had van voeding en fitness. Na een aantal uitgebreide schema’s, rustige en professionele uitleg van diverse oefeningen, vorm en persoonlijke aandacht, voedingstips en een bak motivatie heb ik een volledige transformatie ondergaan van 20% naar 11% vet met een flinke toename in kracht en spiermassa. Robin begeleidt je in het hele traject, staat dag en nacht voor je klaar met een tomeloze inzet!
Als je je doelen echt wilt behalen ben je bij Robin aan het juiste adres!

SAM:

Ik was 4 maanden bezig met trainen en afvallen. In het begin viel ik snel af! Op een gegeven moment liep ik vast; ik werd niet sterker en ik viel niet meer af. Dit was erg demotiverend.. ik kende Robin van Rvpersonaltraining persoonlijk en hij wees mij erop dat hij graag met mij aan de slag wou nadat ik hem verteld had dat ik vast liep. We hebben het een en ander besproken en zijn begonnen met ons fitness avontuur.
Robin heeft mij verschillende schema’s gegeven en mij geholpen met mijn dieet, na 4 weken was ik al weer 2 kg afgevallen. Aan het eind van ons traject ben ik in totaal 5,4 kg afgevallen, en zit ik lekker in m’n vel. Zonder Robin was dit niet gelukt!
Het resultaat mag er zijn!

ROMY:

Romy had al vele 'diëten' geprobeerd maar niks leek te werken! Toen kwam ze gelukkig bij mij uit en heb ik haar geleerd dat een dieet nooit werkt maar je iets wilt zoeken waar je levenslang mee verder kan!🔥⁣
🏆Die tools heb ik haar gegeven en het resultaat mag er zijn🏆⁣
✅Geen voedingsrestricties of verboden voeding!⁣
✅Geen rare producten of dure supplementen!⁣
✅Geen sociale hindering!⁣
✅Kennis over voeding en haar lichaam en wat daadwerkelijk belangrijk is tijdens het afvallen en wat TOTAAL niet!⁣
👇𝐋𝐞𝐞𝐬 𝐡𝐢𝐞𝐫 𝐡𝐚𝐚𝐫 𝐯𝐞𝐫𝐡𝐚𝐚𝐥!👇⁣
Hierbij dan mijn transformatie! En toch stiekem wel een beetje trots, maar dit was me zeker alleen niet gelukt. Met de motivatie, de kennis en de goede hulp van Robin ben ik inmiddels 10 kilo kwijtgeraakt, en daardoor voel ik me een heel stuk beter. ⁣
Robin heeft me ook geholpen op momenten dat het even minder ging met het afvallen of de motivatie voor het sporten, en daardoor wist ik steeds vol te houden. Ik zou iedereen Robin aanraden als je bewuste voedingskeuzes wil leren maken in combinatie met de juiste trainingen. Kortom, zeker een aanrader!!🤩💪🏼

TWAN:

Twan was een typische '𝘩𝘢𝘳𝘥𝘨𝘢𝘪𝘯𝘦𝘳' voor zijn gevoel en kon maar niet aankomen hoeveel die ook maar at.....⁣
Tot we eens alles kritisch onder de loep gingen nemen en een strakke planning voor hem gingen maken!✅⁣
📈Vanaf dat punt schoten zijn resultaten door het dak en zat er binnen no time 10kg massa bij op!📈⁣
Twan wou vooral meer massa op zijn benen en rug en zoals je op de foto's kunt zien is dat heel goed gelukt!💪⁣
𝐇𝐞𝐭 𝐦𝐨𝐨𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐬? Twan heeft nu alle tools om zelfstandig verder te kunnen en door te bouwen naar nog een 5 of 10kg extra massa!🤝⁣
🏆𝐋𝐞𝐞𝐬 𝐡𝐢𝐞𝐫 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐡𝐚𝐚𝐥:🏆⁣
Robin het komt er gewoon op neer dat ik mega veel discipline heb gekregen door dit programma met jou te doen, ik sportte er wel voor maar was onwetend wat ik moest doen!⁣
Nu heb ik een goede lijn in gewichtstoename, een balans in voeding, en structuur in mijn leven!⁣
Die stok achter de deur was zeker nodig en heeft zijn vruchten zeker afgeworpen!😈⁣
Dat is dus het voordeel van een goede coach!😎⁣

Veel gestelde vragen over het next level transformatie programma

Moet ik verplicht in een sportschool trainen tijdens het programma?
Ja, mits je een complete home gym met alle apparatuur hebt is dit een programma wat gericht is om optimaal resultaat te halen in de sportschool!
Moet ik 6x per week 3 uur per dag in de gym staan?
Absoluut niet! Het minimale wat ik begeleid is 3x per week, dus als je daaraan voldoet kunnen we al een serieuze transformatie neer zetten!
Meer is niet altijd beter, we stemmen dit persoonlijk af op basis van jouw intake, voorkeuren en mogelijkheden om de best mogelijke resultaten neer te zetten, maar je zult nooit langer dan 2 uur moeten trainen!
Moet ik mij compleet sociaal afzonderen tijdens dit programma?
Nee! In tegenstelling zelfs, tijdens de SES module ga je leren hoe hier compleet omheen kunt werken met kleine aanpassingen waardoor je ongestoord overal van kan blijven genieten zonder dat dit je resultaat hindert!
Is dit een kip, rijst, broccoli, tupperware programma?
Nee! De voedingsapp die je gaat gebruiken laat je de meest lekkere recepten eten afgestemd voor jouw doel, dit omvat ook pizza, wraps, kapsalon en heel veel normale maaltijden die je normaal ook zou eten!
Daarbij ga je leren hoe je zelf je eigen maaltijden en voedingspatroon samenstelt zonder dat je daar uren voor hoeft te puzzelen!
Hoe word ik persoonlijk geholpen?
Tijdens het programma heb je toegang tot wekelijkse 1 op 1 feedback momenten, de persoonlijke inbox van Robin Veltkamp en de beschikking tot 1 op 1 coaching calls, hierdoor zijn jouw vragen en obstakels altijd snel opgelost en zit je nooit lang met een vraag of twijfel!
Wat leer ik tijdens dit programma?
Tijdens het programma leer je hoe je een lichaamstransformatie waar maakt en hoe jij als persoon het beste kunt eten en trainen voor optimale resultaten, daarnaast krijg je meer dan 100 videolessen waarbij je op elk aspect aan het einde van het programma meer weet dan de trainers in je sportschool!
Ook leer je hoe je deze transformatie kunt vasthouden, wat het geen quick fix maakt maar een levenslange verandering!
Kan ik nog met mijn gezin/familie mee eten?
Absoluut! Je wilt een programma dat in je leven past en niet je leven in een programma laten passen! Hier zijn duidelijke uitleg video's en stappenplannen voor waardoor je met gemak nog met je gezin of familie kan blijven eten terwijl je een transformatie boekt!
Kan ik hieraan meedoen als ik wisselende diensten heb?
Absoluut! Ik heb meerdere cliënten die wisselende diensten hebben en hier valt heel makkelijk omheen te werken. 
Moet ik allerlei dure supplementen en voeding aanschaffen?
Supplementen zijn altijd een aanvulling en in de basis niet nodig! Het kan zijn dat de ene persoon wel iets nodig heeft aan supplementen en de andere compleet niks!
Hier heb ik geen standaard richtlijnen voor en word individueel bekeken. Maar in de basis heb je niks nodig en ik zal je nooit verplichten om supplementen te kopen/nemen!
Hoe snel zie ik resultaat?
Dit verschilt compleet per persoon, in de eerste 2 weken van het programma gaan we een duidelijke correlatie maken met wat jij precies nodig hebt om te groeien en op basis daarvan ga ik de perfecte lijn inzetten en wekelijks bijstellen waar nodig!
In de basis schiet ik op 1-1,5% massa aankomen per maand en 0,5-1% vet afvallen per week!
Hoe weet je of ik de juiste techniek hanteer tijdens het trainen?
In de trainingsapp die je gaat gebruiken zijn al jouw oefeningen in je schema persoonlijk door mij gefilmd met een uitgebreide beschrijving om de oefeningen perfect uit te voeren, Daarnaast heb je de beschikking tot je eigen techniek te filmen en te laten controleren middels video feedback!
Als bonus organiseer ik team meetings en techniek sessies om er zeker van te zijn dat iedereen tijdens mijn programma het maximale uit zijn trainingen haalt!
Hoe is het next level transformatie programma anders dan andere programma's?
Het next level transformatie programma is geen standaard programma waarbij je er zelf maar uit moet zien te komen, je krijgt letterlijk alle stappen voorgeschreven zodat je altijd precies weet wat je moet doen om jezelf te verbeteren, hier word je ook intensief op gecontroleerd zodat jij de verantwoording hebt om dit ook daadwerkelijk te doen en het maximale uit jezelf weet te halen!
Kan ik de coaching maandelijks opzeggen?
Nee, de coaching is een investering van minimaal 6 maanden. De reden hiervoor is omdat een gemiddeld persoon minimaal 180 dagen nodig heeft om een flinke transformatie neer te zetten. Ook vind het belangrijk om een kwalitatieve band op te bouwen met jou en dat lukt simpelweg niet binnen 1 maand.
Na de periode van 6 maanden is de coaching maandelijks opzegbaar!
Word ik geholpen als ik een op een plateau komt of vastloop?
Absoluut! Het programma word zo ingedeeld en afgestemd op jou dat we zo min mogelijk plateau's tegen gaan komen in je transformatie!
Mocht je toch vastlopen gaan we samen naar je huidige resultaten en acties kijken en op basis hiervan een nieuw plan opstellen om jouw transformatie weer in de hoogste versnelling te zetten!
De videolessen en feedbackmomenten gaan hier al een wereld van verschil in maken!
Hoeveel contact heb ik met mijn coach?
Wekelijks heb je een standaard evaluatie moment via de mail waarin we jouw huidige resultaten van de week gaan bekijken en je nieuwe targets krijgt voor de aankomende week.
Mocht je tussendoor ergens tegenaan lopen dan heb je de mogelijkheid om mij een persoonlijk berichtje te sturen op mijn privé nummer of in de exclusieve facebook groep zodat je nooit te lang met een vraag of twijfel zit!
Hoe werken de trainingsschema's?
Tijdens het next level transformatie programma, krijg je jouw eigen gepersonaliseerde trainingsapp waarin jouw schema's beschreven staat met letterlijk alles wat je exact moet doen! Hierin kun je jouw resultaten in bijhouden en krijg je nieuwe targets wekelijks om jezelf te verbeteren!
Daarbij word alles gefilmd over hoe je exact moet trainen en waar je op moet letten zodat je altijd precies weet wat je moet doen om het maximale uit jezelf en transformatie te halen!
Moet ik om de 2 uur eten en wekkers zetten om te eten?
Absoluut niet! We gaan samen kijken welke maaltijd indeling het beste past bij jouw huidige situatie en mogelijkheden!
Het programma word aangepast op jouw leven en niet andersom!
Momenteel is er niemand in mijn coaching die vaker dan 5x per dag eet!
Is dit een crash dieet programma of extreem bulk programma?
Nee! Afhankelijk van je doelen gaan we op een duurzame manier opbouwen of afbouwen!
Kan iedereen met dit programma meedoen?
Ja als je voldoet aan de voorwaarden van het programma!
Kan ik nog naar festivals, alcohol drinken en uiteten?
Ja, dit moedig ik zelfs aan!
Tijdens het programma ga je verschillende videolessen, cheat sheets en E-books ontvangen over deze onderwerpen zodat je exact weet hoe je met deze punten om kunt gaan zonder dat het je resultaat hindert!
Copyright 2021 - Rvpersonaltraining - Alle rechten voorbehouden